Tuinaanleg op maat

Elke tuin is weer anders. Anders qua vorm, anders qua oppervlakte en anders qua inrichting. Maar ook de ligging ten opzichte van de zon, de grondsoort en de directe omgeving is van belang bij de inrichting van uw tuin.

1. Advies en keuze
Je krijgt van onze deskundige medewerkers in de vestiging nuttige informatie over de producten en services rondom je project. In de vestigingen bieden wij de mogelijkheid om en professionele hovenier, stratenmaker of een van onze service partners bij u langs te laten komen.

2. Opmeten bij jou thuis
De professionele hovenier, stratenmaker of een van onze service partners beoordeelt de situatie b? uw thuis en meet alles op. De eventuele opmeet kosten worden met de montage verrekend.

3. Offerte met vaste prijs
In overleg met de klant of de professionele hovenier, stratenmaker of een van onze service partners zal onze deskundige medewerker in de vestiging een individuele offerte maken voor de materialen, dan wel het totale project.

4. Professionele uitvoering
Uw project wordt door onze professionele hovenier, stratenmaker of een van onze service partners vakkundig uitgevoerd!

Voor advies bij uw tuinproject of het kopen van tuinmaterialen helpen wij  graag verder. Of u nu een kleinere of grotere tuin wilt, voor elke tuin zijn er veel mogelijkheden, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw tuin. Vraag vrijblijvend advies!