Betaalinformatie

U kunt op de volgende manieren uw bestelling(en) betalen:

IDEAL Internetbankieren

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kunt u zonder speciale software uw betaling via IDEAL uitvoeren, de eenvoudigste manier van betalen via internet.
De voordelen: 

  • Snel, eenvoudig en via een beveligde verbinding van uw eigen bank
  • IDEAL is bij Klaassebos Tuinmaterialen volledig gratis

Vooruitbetalen/direct overboeken

Heeft u gekozen voor direct overboeken via de bank, dan betekent dat u het orderbedrag zoals u dat vermeld ziet staan op de order eerst overmaakt op de rekening van de Klaasse Bos Tuinmaterialen. Dit kunt u via uw eigen internetbankieren van uw bank uitvoeren:

  • Direct overboeken via uw bank geeft geen extra kosten en is veilig.
  • Houd rekening met 1 tot 3 werkdagen overboektijd.
  • Graag bij uw betaling het ordernummer vermelden zoals op de order staat aangegeven.
  • Wij verzenden direct (indien op voorraad) na uw bijschrijving ontvangen te hebben de door u bestelde artikel(en).

Annuleren?
Indien u uw overschrijving wilt annuleren, neem dan direct contact op met onze klantenservice. Wij zullen dan uw betaling zo spoedig mogelijk terugstorten.

Rekening informatie
U kunt uw overboeking doen ten name van Klaasse Bos Tuinmaterialen ING Bank NL16INGB0660817276 met vermelding van het ordernummer / factuurnummer

Internetbankieren bij uw eigen bank?
Kunt u Internetbankieren via uw eigen bank, overweeg dan te betalen met IDEAL, een eveneens gratis betrouwbare betaalmethode. Wij kunnen direct controleren of uw betaling goed is verwerkt en kunnen uw bestelling dan ook direct afleveren.

Grotere bestellingen

Voor bedrijven en organisaties die grotere bestellingen in een keer willen doen, maken wij graag een offerte met een scherpe prijs.